Studio Vitaliteit

Energiek & Krachtig zijn!Mijn missie en visie

Mijn missie is om iedereen in en rond Lelystad die worstelt met gezondheidsklachten als gevolg van overspannenheid, langdurige stress & burn-out en hormonale disbalans te begeleiden naar een vitalere IK. Door middel van passende en effectieve training, voedingsbegeleiding en coachsessies ga ik ervoor zorgen dat deze mensen zich weer energieker en krachtiger gaan voelen en met meer zelfvertrouwen het leven aan gaan.


Visie
Ik ben van mening dat veel van de lichamelijke en psychische klachten die mensen ervaren simpelweg verminderd of voorkomen kunnen worden door gezondere leefstijlkeuzes te maken. Wanneer je je nu bij de huisarts of POH meldt met bepaalde lichamelijke of licht psychische klachten wordt er vaak aan symptoombestrijding gedaan d.m.v. medicatie. Hiermee is het echte probleem natuurlijk niet opgelost! Want hoe komt het nu eigenlijk dat je last hebt van over- of juist ondergewicht, pijnlijke spieren, hoofdpijn, (over)vermoeidheid, slecht slaapt, nergens meer zin in hebt, etc...... Waar komt dit nu echt vandaan?

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij je mindset kunt veranderen op een positieve en oplossingsgerichte manier, dat je er ook achter kunt komen wat jouw drijfveren zijn om te doen wat je altijd doet. Welke overtuigingen schuilen nu eigenlijk achter de excuses die je voor jezelf verzint om bepaalde dingen niet te doen of juist wel, maar jou niet helpen naar verandering.

We zitten allemaal vast in bepaalde gewoontes, dat is nu eenmaal hoe ons brein het liefst werkt. Dingen doen die bekend voor ons zijn en waar je je prettig in voelt. Je comfortzone noemen we dat. Maar wist je dat als je iets wilt veranderen, omdat je weet dat bepaald gedrag niet goed voor je is en je hier klachten van ondervindt, je UIT je comfortzone zult moeten stappen. Je zult nieuwe dingen moeten gaan doen, anders moeten gaan denken om patronen te doorbreken en nieuwe te creëren. Moeten? Zie het als een uitdaging, want iedereen kan iets veranderen als je het maar ECHT wilt. Jij dus ook!
Klaar voor jouw sprong in het diepe? Meld je nu aan!