Studio Vitaliteit

Energiek & Krachtig zijn!Small Group training

Wil je liever in een kleine groep sporten of  een extra training ter aanvulling op je Personal Training? Doe dan mee met een small group training. Het voordeel van een small group training is dat je met een kleine groep deelnemers bent, waardoor ik je beter kan coachen op houding en uitvoering van de oefeningen. Hierdoor kun je veel doelgerichter trainen.

 Ik bied verschillende soorten trainingen op vaste momenten in de week. Hieronder zie je een overzicht van het rooster. (vanaf 1 september is dit beschikbaar!)

Body & Mind (small group, maximaal 4 deelnemers)
Stap even uit de drukte van de maatschappij en IN je eigen veilige coconnetje van jij. Tijdens deze les leer je ontspannende ademhalingstechnieken en werk je aan kracht, rompstabiliteit en lenigheid.
Wanneer: Donderdag 9:00 uur

Functional training (small group, maximaal 4 deelnemers)

Kracht, conditie en rompstabiliteit staan centraal in deze training. Op een speelse manier word je sterker en zelfverzekerder. Je gaat je energieker voelen in het dagelijkse leven.

Wanneer: Donderdag 10:00 uur

Outdoor training (small group, maximaal 4 deelnemers)

In de buitenlucht sporten heeft meerdere voordelen. Letterlijk doorwaaien, rust in je hoofd en ook een fysieke inspanning leveren. In een energieke en laagdrempelige setting werk je aan kracht en uithoudingsvermogen.

Wanneer: Donderdag 19:00 uur


Kosten

  • Small group training los: 17,50 euro per keer
  • Maandabonnement small group, 2x per week: 120 euro (nog niet beschikbaar)
  • Maandabonnement small group 1x per week: 65 euro

ACTIE: de rest van het jaar 2023 volg je de eerste small group training voor maar 7,50 euro! Probeer ze alle 3 een keer uit voor 15 euro!