Beweeg- en Vitaliteitscoach Stéphanie

Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht. 

 

Beweeg- en Vitaliteitscoach Stéphanie

Mijn naam is Stephanie Krijger-Boom, 32 jaar oud en woonachtig in Lelystad samen met mijn man en dochtertje.

Sinds 2018 ben ik werkzaam binnen de Gezondheidscoaching, waarin ik mij inmiddels heb ontwikkelt tot Personal Trainer en specialist in Vitaliteit en Leefstijl, Daarnaast kan ik je helpen wanneer je klachten ondervindt door stress & burn-out en kan ik jou ondersteunen met voeding en suppletie.

Wat ik belangrijk vind tijdens mijn werk? Dat jij je op je gemak voelt en je gehoord voelt. Ik kan jouw vraagstukken niet voor je oplossen, maar ik kan je wel helpen naar het zoeken van de juiste richting. De richting naar de antwoorden op jouw vragen, het vinden van een gezondere leefstijl die bij jouw situatie past, het bereiken van jouw levensdoelen en het terugvinden van jouw levensgeluk. Ik heb hier zo mijn eigen methoden voor die bestaan uit uitgebreide gesprekken en het doen van opdrachten in combinatie met de juiste beweeg- sportvormen en aanpassing in jouw voedingspatroon. Wil jij hier meer over weten dan kun je contact met mij opnemen voor een oriënterend gesprek. Hier zitten uiteraard geen verplichtingen aan.

Ik ben ervan overtuigd dat veranderingen alleen op lange termijn effectief zijn wanneer je lichaam & geest weer bij elkaar brengt. Effectief en doelgericht leren bewegen is een middel om je leefstijl te onderhouden, maar we ontkomen niet aan het grondig onderzoeken van je eetgewoonten. Alle processen in je lichaam vallen of staan bij een evenwichtig voedingspatroon, diëten; daar doe ik niet aan! Mentaal zetten we alles weer op een rijtje door te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en wat voor invloed jouw gedachten en emoties op jouw gedrag hebben. Ik geef je graag de tools om de rest van je leven zelf je gedachten en gedrag te kunnen managen. Mijn doel is bereikt wanneer je je weer fit, krachtig en energiek voelt!


Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.