Energiek & Krachtig zijn

Laagdrempelig, persoonlijk & doelgerichtStéphanie; jouw coach in leefstijl en vitaliteit

Mijn naam is Stephanie Krijger-Boom, 34 jaar oud en woonachtig in Lelystad samen met mijn man en dochtertje.

Ik heb zelf mogen ervaring wat verandering in leefstijl met je doet. Positieve effecten door de keuzes die je zelf maakt. Goed voor jezelf zorgen betekent voor mij de keuze maken voor gezonde voeding, tijd maken om regelmatig te bewegen en te sporten, te genieten van momenten voor mezelf ookal zijn die klein. Naar mezelf te luisteren en de kiezen voor de activiteiten waar ik behoefte aan heb, waar ik energie van krijg en energie heb voor de dingen die soms gewoon wel moeten. Bewust kiezen voor momenten van ontspanning en een regelmatig slaappatroon. Mijn passie kunnen uitdragen........jou helpen hetzelfde te ervaren door kleine stapjes te maken in verandering!

Wat ik belangrijk vind tijdens mijn werk? Dat jij je op je gemak voelt en je gehoord voelt. Ik kan jouw vraagstukken niet voor je oplossen, maar ik kan je wel helpen naar het zoeken van de juiste richting. De richting naar de antwoorden op jouw vragen, het vinden van een gezondere leefstijl die bij jouw situatie past, het bereiken van jouw levensdoelen en het terugvinden van jouw levensgeluk. Ik heb hier zo mijn eigen methoden voor die bestaan uit uitgebreide gesprekken en het doen van opdrachten in combinatie met de juiste beweeg- sportvormen en aanpassing in jouw voedingspatroon. 

Ik ben ervan overtuigd dat veranderingen alleen op lange termijn effectief zijn wanneer je lichaam & geest weer bij elkaar brengt. Effectief en doelgericht leren bewegen is een middel om je leefstijl te onderhouden, maar we ontkomen niet aan het grondig onderzoeken van je eetgewoonten. Alle processen in je lichaam vallen of staan bij een evenwichtig voedingspatroon, diëten; daar doe ik niet aan! Mentaal zetten we alles weer op een rijtje door te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en wat voor invloed jouw gedachten en emoties op jouw gedrag hebben. Ik geef je graag de tools om de rest van je leven zelf je gedachten en gedrag te kunnen bepalen. Mijn doel is bereikt wanneer jij je weer fit, krachtig en energiek voelt!

Wil jij hier meer over weten dan kun je contact met mij opnemen voor een oriënterend gesprek. Hier zitten uiteraard geen verplichtingen aan.