Studio Vitaliteit

Energiek & Krachtig zijn!De Beweegcoach 

Wil je meer bewegen, maar kun je de motivatie alleen niet vinden? Heb jij een stok achter de deur nodig? Heb je bepaalde klachten waar je zelf geen raad mee weet tijdens het sporten en kun je wel wat begeleiding gebruiken? Maak dan gebruik van de beweegcoach oftewel een Personal Trainer.
Het verschil tussen de beweegcoach en een echte personal trainer is de laagdrempeligheid in de manier van benadering. Als beweegcoach ga ik uit van jouw motivatie en drijfveren om jouw doelstelling(en) te halen. Mijn missie is niet het behalen van jouw doelen maar het naar boven halen van jouw vaardigheden om tot jouw einddoel te komen.

Doe aan sport en beweeg regelmatig. Laad jezelf op en onderhoud je energielevel!
Regelmatig bewegen en sporten is zeer belangrijk voor je fysieke, maar ook mentale gezondheid. Wel eens van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen gehoord? Of de Fitnorm en Spiernorm? Deze normen geven aan hoeveel je wekelijks of dagelijks moet bewegen en wat voor activiteiten je dan moet doen om gezond te worden en te blijven. Voldoe jij aan deze normen?

Wanneer je je fitter en energieker wilt voelen zul je ook je beweegpatroon moeten aanpassen. Door op een gezonde manier te bewegen zul je niet alleen lichamelijk sterker worden, maar ook mentaal. Er komen tijdens het sporten namelijk allemaal stofjes vrij in je hersenen waardoor je je beter gaat voelen.

Naast Personal training kun je ook met een sportmaatje aan de slag in een Duo-training. Liever in groepsverband trainen? Kijk hiervoor bij small group trainingen.


Werkwijze

Voor we aan de slag gaan, plannen we eerst een intakegesprek in waarin ik ook een lichaamsanalyse zal maken. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk trainingsplan, welke we regelmatig zullen evalueren en aanpassen. Vaste meet- en weegmomenten behoren ook tot jouw trainingstraject.