Energiek & Krachtig zijn!

Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht.

Vitaliteitstrajecten voor bedrijven

Ben jij leidinggevende van een bedrijf en wil jij het vitaliteitsmilieu van jouw onderneming verbeteren? Vind jij het ook belangrijk dat jouw werknemers zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich energiek en vitaal voelen. Geef je werknemers de kans om zich vitaler te voelen door hun eigen leefstijl kritisch te laten bekijken, maar niet geheel onbelangrijk de vitaliteit van jouw bedrijf en het management aan te pakken. Een betere vitaliteit zorgt voor een beter welzijn, minder verzuim en betere prestaties. 

Praktische informatie

Mijn werkwijze is alsvolgt: ik inventariseer eerst de aanwezige vitaliteit van het bedrijf en de werknemers, waaruit een advies volgt. "De Vitaliteitsscan". Verder maak ik gebruik van presentaties en groepscoaching en maak ik tijd voor mensen die één op één begeleiding willen hebben middels coachgesprekken. Ik maak gebruik van sportmomenten, voorlichting en coachgesprekken tijdens mijn aanwezigheid. Afhankelijk van het doel van jouw onderneming, maak ik een planning van mijn werkzaamheden en aanwezigheid, waarnaar een offerte volgt. 

Interesse? Mail mij jouw vragen of vraag een oriënterend gesprek aan.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.