Beweeg- en Vitaliteitscoach Stéphanie

Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht. 

Werken aan je gewicht

Gewichtsproblematiek betekent niet alleen dat je te zwaar bent, je kunt ook te licht zijn, te weinig spiermassa hebben of juist net op gewicht zijn en op gewicht willen blijven.

 Gewichtsproblematiek is de meestvoorkomende rede dat iemand op zoek gaat naar een vitaliteitscoach. Soms is het nog niet zo zeer het gewicht, maar de lichamelijk klachten en de risicofactoren die hiermee gepaard gaan de rede om hulp in te schakelen. Je kunt denken aan spier- en gewrichtsklachten, hoge bloeddruk, huidproblemen, suikerziekte, etc. Het aanpassen van je voedingsschema is niet het enige wat jou zal helpen. Je lichamelijke activiteit en sport aanpassen, maar ook je mindset veranderen  zijn belangrijke pijlers. Wellicht is er zelfs een andere oorzaak, bijvoorbeeld overmatig stress, hormonale disbalans of een slecht slaapritme. Bij de vitaliteitscoach zul je erachter komen dat er allerlei dingen meespelen die ervoor zorgen dat het is zoals het is. Wil je het veranderen? Dan gaan we aan de slag.

Misschien is je gewicht wel prima en zijn er geen risicofactoren, maar wil je preventief aan de slag. Je wilt het houden zoals het is, maar je weet niet hoe. Vertel mij waar je tegenaan loopt en we vinden de juiste weg naar een blijvend gezonde leefstijl.

Wanneer je een gezonder gewicht wilt, kun je op verschillende manieren met mij aan de slag. Door middel van losse coachingsessies, Personal trainingen en complete vitaliteitstrajecten werk jij aan een gezondere leefstijl op de manier die bij jou past.