Beweeg- en Vitaliteitscoach Stéphanie

Laagdrempelig, persoonlijk & doelgericht.

De Beweegcoach

Wil je meer bewegen, maar kun je de motivatie alleen niet vinden? Heb jij een stok achter de deur nodig? Heb je bepaalde klachten waar je zelf geen raad mee weet tijdens het sporten en kun je wel wat begeleiding gebruiken? Lees dan snel verder!

Regelmatig bewegen en sporten is zeer belangrijk voor je fysieke, maar ook mentale gezondheid. Wel eens van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen gehoord? Of de Fitnorm en Spiernorm? Deze normen geven aan hoeveel je wekelijks of dagelijks moet bewegen en wat voor activiteiten je dan moet doen om gezond te blijven. Voldoe jij aan deze normen?

Wanneer je je fitter en energieker wilt voelen zul je ook je beweegpatroon moeten aanpassen. Door op een gezonde manier te bewegen zul je niet alleen lichamelijk sterker worden, maar ook mentaal. Er komen tijdens het sporten namelijk allemaal stofjes vrij in je hersenen waardoor je je beter gaat voelen.

Ik bied begeleiding bij individueel bewegen en sporten, maar ook mogelijkheden in groepsverband. 

Voor we aan de slag gaan, plannen we eerst een intakegesprek in waarin ik ook een lichaamsanalyse zal maken. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk beweegplan, welke we regelmatig zullen evalueren en aanpassen. Vaste meet- en weegmomenten behoren ook tot jouw beweegcoachtraject.

Tarieven

  • Individuele afspraak/Personal Training (60 minuten):  65,- euro
  • 10-Rittenkaart PT: 600,- euro
  • Groepsles los: 9,50 euro
  • 10-Rittenkaart groepsles: 87,50 euro
  • Abonnement (onbeperkt): 39,95 euro
  • Intakegesprek (verplicht): 35,- euro
  • Meet- en weegmomenten inbegrepen

Wil je liever een (beweeg)traject van 4 maanden volgen? Kijk dan bij "Vitaliteitstrajecten"
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.